Tisztelt Szülők!

2020. április 28. és 2020. május 15. között zajlik az általános iskolába történő beiratkozás második szakasza. Ebben a szakaszban a szülők:
– megerősíthetik a körzetes általános iskolába történő felvételt a Kréta rendszeren keresztül
– vagy benyújthatják gyermekük beiratkozási kérelmét olyan körzettel rendelkező általános iskolába, amely nem a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskola.

A Kréta rendszeren keresztül történő elektronikus jelentkezés azok számára, akik intézményünkkel tanulói jogviszonyban álló gyermek szülei/ gondviselői a KRÉTA ellenőrző, e-Ügyintézés menüpontjában lehetséges, a gondviselői hozzáféréssel.

A tanulói jogviszonnyal még nem rendelkező gyermek szülei/gondviselői a https://eugyintezes.e-kreta.hu/ címen található e-Ügyintézési felületen tudnak jelentkezni a Bejelentkezés gombra kattintva. Itt az „Új ideiglenes felhasználó” funkciót kiválasztva hozhatnak létre ideiglenes belépési jogosultságot.

Kérjük a kedves Szülőket, hogy elektronikus úton erősítsék meg beiratkozási szándékukat iskolánkba vagy ha másik körzetes általános iskolába kérték gyermekük felvételét, akkor arról tájékoztassák iskolánkat.

Ha bármilyen kérdés, probléma merülne fel, kérem hívják a 70/3829869-es telefonszámot.

Parád, 2020. április 29.